Blog

Önállóság

Klein Rita
Klein Rita
2022.06.11 09:57
Önállóság

A másokhoz való kapcsolódás minősége, kihat az érzelmeinkre is. Előfordulhat olykor, hogy belső félelmeink befolyásolják hogyan nyilvánulunk meg. A másik vigasztalása, együttérzése felemelhet minket, amely segít hogy újból kiegyensúlyozottnak érezhessük magunkat. Amikor ehhez egyre gyakrabban fordulunk, lehet érdemes ellenőrizni, hogy önmagunk erejében mennyire bízunk. Igaz nagy bátorság és őszinteség szükséges önmagunkhoz, de hosszútávon megéri ha a magunkba vetett bizalmat is tápláljuk. 

A Nő az intuícióhoz fűződő kapcsolatán keresztül kap megerősítést választásai, döntései helyességéről. A Nő a zsigereiben érzi, mikor minek van itt az ideje. Ideje van a születésnek, virágzásnak, a visszahúzódásnak azaz érlelődésnek és az elmúlásnak. Erre a körforgásra megújulásunk érdekében is szükség van. A Nő számára így az önállóság egy lehetőség arra, hogy belső iránytűje szerint élje meg az életet. Az önállóság elszakadást kell hogy jelentsen a Szeretteitől? Semmiképp. Ellenkezőleg. Mikor a Nő belső iránytűje szerint működik, egyúttal szeretetével másokat is figyelembe vesz, és felemel. A Nő természetéből adódik ez.

Ha felismerted, hogy az érzelmek sodrása gyakran eluralkodik és szeretnéd harmonizálni azokat, és olvasd el a Bach virágterápiában használatos virágeszencia keverék leírását.

Szép napokat kívánok!

Az egyensúly legyen Veled.