Rólunk

Jó pár évig álmodoztunk arról, hogy közösen alkothassunk saját, családi manufaktúránkban. 

Tudtuk, azokat szeretnénk megszólítani akiknek fontos honnan származik, és hogyan készül-készült az a termék amely megvásárlás után az otthonukba kerül. "Hisszük hogy hordozzák azt a szeretetet és örömöt amellyel készülnek."

A webshopban található falidíszek, lakásdekorációk,gyerekszoba dekorációk, mesés névtáblák és fülbevalók mellett egyéni elképzeléseket is megvalósítunk a tervezéstől a kivitelezésig.

Családi manufaktúránkban Gábor gépészmérnöki és asztalos tapasztalata által az alábbi szolgáltatások érhetőek el: 

  • 3D látványterv készítés
  • Egyedi bútorok tervezése és gyártása
  • Cégérek, táblák, logók tervezése-készítése
  • Lézervágott / gravírozott dísztárgyak gyártása
  • Akusztikai és design falpanelek kivitelezése

Klein Gábor munkáit itt tudod megtekinteni:https://www.facebook.com/kleinmanufaktura/

Klein Gábor Telefon:+3620/252-80-98

kleinmanufaktura@gmail.com

.

 

 

 

 

 

Klein Rita

Rita bemutatkozása

 

A mozgás és az egészséges életmód iránti érdeklődésem már gyerekkorom óta elkísér. A tanulmányaimat is ez határozza meg. Gyógymasszőrként majd később masszázs oktatóként dolgoztam.Tapasztaltam hogy a testben a fizikai feszültségek mögött gondolati-érzelmi okok is meghúzódhatnak. A holisztikus szemléletmód jegyében több irányban képeztem, képzem magam tovább. NLP- coaching kommunikációs módszereit Dr. Bíró Gyulánál végeztem. Az NLP segítheti a berögzült gondolati-viselkedési mintákat átdolgozni,fejleszti a probléma-megoldási képességet, összekapcsol a kreatív képességeinkkel. A Bach-virágterápia mellett energetikai módszerek megismerése, elsajátítása is fontos lett számomra. A jóga gyakorlása új perspektívát adott a koncentráció, az erőgyűjtés terén. Pozitívan tapasztaltam mind fizikálisan mind mentálisan hatását, így gyakorlóból jóga oktató lettem, mert inspirált hogy másokkal is megoszthassam a jóga pozitív formáló erejét. Meghallottam Bakos Attila  előadását amely megérintette a lelkemet. Elvégeztem a Narada Védikus Akadémia képzéseit amiért Páromnak is hálás vagyok. A jóga formáló erejét azóta átfogóbban tapasztalom, több síkon. 

A jóga tudománya számomra olyan átlátható rendszert nyújt, amely  harmóniába hoz, és megnyit az élet szépségeinek befogadására. 

A saját tapasztalatom az önismereti-,és fejlődési úton az, hogy az érzelmek "hangolása"is nagy jelentősséggel bír. A Bach virágterápia képzést 2008.-ban végeztem el. Hálás vagyok hogy ismerhetem, hiszen az idő folyamán nemcsak nekem, hanem másoknak is sokat segített. Nagy tisztelője vagyok Dr. Edward Bachnak, Aki mind tudásban, mind szemléletmódban meghaladta azt a korszakot amelyben élt. Nagy öröm látni azt, hogy egyre népszerűbb, mert ez azt is jelenti, hogy egyre több ember alkalmazza.

A női jóga oktatóképzést Kornhoffer Tündénél végeztem el, aki az Anaya női jóga megalkotója. A képzés mélysége és annak magas minősége összekapcsolt a női létben rejlő bölcsességgel,szépséggel amelyet minden nő hordoz magában. Saját megéléseim, tapasztalásaim és felismeréseim vezettek affelé, hogy nőknek szóló Bach virágeszencia keverékeket is készítsek. A nő az érzelmek tudatosításán keresztül sokat tanulhat önmagáról, az emberi kapcsolatokról. Az érzelmek megfigyelése segítséget nyújt abban is, hogy kialakítsuk a testi-lelki egyensúlyt, ami az egészség alapja. A fejlődésünket szolgálja ez az áldásos folyamat, "belső munka", ami a női misztériumot is jelenti egyben. A tiszta megérzések, intuíciók az egyensúly állapotából születnek, amelyek segíthetnek minket a kiteljesedésünk útján.

Remélem hogy a Nekedsoul oldalon található Bach virágeszencia keverékek közül Te is megtalálod a Számodra éppen most szólót.