Anáhata-Szívcsakra csakra mandala
Raktáron 2 db
"Az életnek egyedül a szeretet ad értelmet: ez azt jelenti: minél több szeretetre és odaadásra vagyunk képesek, annál értelmesebbé válik az életünk."
Hermann Hesse

Az Anáhata-Szívcsakra Mandala a Csakrához tartozó ősi szimbólumot jeleníti meg. Meditációs technika eszközeként, segítheti a szívcsakra kiegyensúlyozását. Dísztárgyként használva, szépíti a teret és harmóniát áraszt.

A Csakrák feladatának megismerése lehetőséget ad önmagunk megismeréséhez, megértéséhez. Hogyan? Harmonikus Csakra működés, egyensúlyt teremt test és psziché között. Kibillenés esetén, megfigyelve saját gondolati-érzelmi-testi tüneteinket megtalálhatjuk, melyik Csakra egyensúlya billent meg. A felismerés, tudatosítás előmozdítja, hogy minden szinten tegyünk az egyensúlyért, hiszen oda-vissza működik. Tudj meg többet a szívcsakráról a részletekben. Kézzel festett termék, ezért a színek árnyalataiban eltérés lehet a képhez viszonyítva.

A 22 cm-es méret ideális "gyakorláshoz"-szádana részeként.

A megfelelően végzett gyakorlás érdekében részletes tájékoztatót mellékelünk.

Kiszerelés
festett, lakkozott
11 000 Ft bruttó
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Használati útmutató

Hátoldalán lévő fogazat rendeltetése: a falban a kép megtartását szolgáló szög/csavar belehelyezése felakasztáskor. Portalanítása: száraz, tiszta ruhával.